Private Label

Private Label

Je eigen productlijn (laten) ontwerpen

Weet jij zeker dat het product wat jij voor ogen hebt nog niet bestaat? Of misschien wil je een goed verkopend product op eigen naam en label uitbrengen?

Bij Beauty International kun je tevens terecht voor Private Label Producten binnen het cosmetische segment. Beauty International geniet uitstekende contacten van Japan tot aan Canada, Spanje tot China en Amerika. Zowel met producenten alsook ontwerpers en laboratoria.

In tegenstelling tot andere Private Label aanbieders werken wij niet vanuit een eigen assortiment producten maar bieden wij maatwerk en  exclusiviteit.

Wij luisteren graag naar je ideeën en daarna zullen wij via ons netwerk eea tot uitvoering brengen. Onze filosofie daarin is dat het wiel niet 2 maal hoeft te worden uitgevonden en dat het producten gamma immens is binnen de internationale cosmetica industrie. Veel (deel)producten zijn na zoeken bij de juiste contacten eenvoudig verkrijgbaar.

De verpakking en branding van een product spelen een zeer belangrijke rol en zijn zeer bepalend voor het eindproduct.
Verpakkingen kun je dan ook naar eigen idee invullen, waarbij we graag helpen bij het definiëren, rekening houdend met de Europese wetgevingen waaraan de producten conform zullen moeten voldoen alvorens de Nederlandse markt op te mogen. Bovendien hebben we ruime kennis van earth-friendly verpakkingsmogelijkheden, zullen we single-use plastic zo veel mogelijk uit de weg gaan en zullen we -waar mogelijk- trachten producten binnen Europa te laten produceren.

Al jaren maken wij voor verschillende Nederlandse en internationale bedrijven met succes een scala aan zeer professionele producten die een goede verkoop genereren.

Je ideeën voor het opzetten van een eigen producten (lijn) zien wij graag tegemoet!
Neem daarvoor contact op via ons e-mail adres