GLANCE wenkbrauwhenna

Vormt de ideale behandeling voor prachtige volle wenkbrauwen

GLANCE wenkbrauwhenna komt uit Brazilie waar het door Beauty International is gevonden.

In mei 2016 hebben we de eerste order naar Nederland gehaald en nog voor de producten Amsterdam bereikten waren ze al uitverkocht. Sindsdien is de populariteit alleen maar toegenomen en werken enkele honderden salons in Nederland met dit mooie product. Beauty International is de exclusieve importeur voor Europa.

GLANCE onderscheidt zich door 3 factoren van alle andere henna producten

Een inwerktijd van slechts 7 minuten 

in tegenstelling tot de 20-25 minuten van alle andere merken. Uiteraard is dat voordelig voor de behandeltijd van salons en dus ook voor de behandelprijs maar bovendien wordt de blanke Europese huid op deze manier minder uitgedaagd. Feit blijft dat (wenkbrauw)henna primair wordt gemaakt in landen waar doorgaans met een donkerder huidtype wordt gewerkt. De donkere huid is vaak iets dikker en iets minder gevoelig als de blanke huid en als professionals dienen we daarmee rekening te houden.

Vrij van ammoniak en metalen 

en dat is altijd meegenomen voor ieder huidtype

Die heerlijke geur  

Zit in alle producten. Bijzaak misschien voor jou, maar niet voor de klant. Terwijl zij in je stoel ligt te ontspannen zul je veel complimenten krijgen over die heerlijke, unieke GLANCE geur die je in bijna alle producten terug vindt. Zo wordt de beleving van je klant nog fijner.

GLANCE kent 5 tinten die allemaal met elkaar gemengd kunnen worden. Bij iedere verpakking henna vindt je standaard een flesje fixator bijgesloten. Op alle verpakkingen staan duidelijke instructies in het Nederlands en op onze website kun je de INCI lijst eenvoudig inzien en downlaoden. Dit ook voor een eventueel oncologisch consult alvorens de behandeling toe te passen.

shutterstock_385455340crop