Help de IC's deze crisis door

Met uw bijdrage helpt de IC's aan lipbalsems en handcrèmes

Handcrème en lipbalsems voor IC-medewerkers

Door het vele dragen van mondkapjes en het desinfecteren van de handen kampen de medewerkers van Nederlandse IC-afdelingen in deze coronacrisis met droge lippen en handen. Beauty International wil helpen door lipbalsems en handcrèmes in te kopen bij de kleine Nederlandse cosmeticamerken, om deze vervolgens te doneren aan de IC-afdelingen.

Hulp voor IC-teams én kleine cosmeticabedrijven

We werken nu aan €2000 (deel)sponsoring van ruim 400 lipbalsems en 100 tubes hoogwaardige handcrème voor het UMCG die we bij 2 kleine Nederlandse ondernemingen gunstig kunnen inkopen. We willen op die manier een brug zijn tussen de kleinere Nederlandse cosmeticabedrijven die het nu erg lastig hebben en de verschillende ic-teams.

Wij kiezen er bewust voor om in te kopen bij deze kleinere ondernemingen zodat zij ook hun hoofd iets boven water kunnen houden. Bovendien weten we zeker dat de kwaliteit van deze producten hoogwaardig is en dat alles duurzaam geproduceerd is.

Het inkoopgeld verzamelen we door (deel)sponsoring van grotere bedrijven die floreren in deze crisis (wat hun overigens oprecht is gegund) en particulieren die graag iets willen doen.

Op deze manier snijdt het mes aan 3 kanten want de sponsors kweken goodwill, de kleine bedrijven draaien omzet en ook wij als organisatie zijn, ondanks het feit dat 100% van onze klanten is gesloten, bezig met positieve dingen.

De producten worden overigens in vrolijke Bubbls dozen verstuurd hetgeen bij de Ic’s even een lach tovert. We hebben inmiddels al de eerste dozen mogen afleveren in Enschede en willen na die hartverwarmende reactie nu ook graag andere Ic’s voorzien, te beginnen met het UMCG met 406 ic-medewerkers.

Uiteraard heeft het UMCG toegezegd een foto te zullen maken als dank die de sponsor op zijn/haar social media kan posten.

Helpt uw bedrijf mee?

Is uw bedrijf geïnteresseerd om mee te werken? Stuur dan heel graag een email aan info@beautyinternational.nl.

Of doneer via het speciale rekeningnummer: NL16BUNQ2032089637 t.n.v. Beauty International o.v.v. Donatie Corona-initiatief.

IMG_6462