EAU DE SALON

Een stille geurverspreider, met speciaal ontworpen antivirale geuren voor salons.

Werkt op batterijen en te bedienen met een app.

Er kan gekozen worden uit 4 verschillende geurcartridges van 60 ml op basis van TeaTree Oil met een hygiënische en antivirale werking. 1 Cartridge werkt (afhankelijk van de instellingen) 1 tot 2 maanden.

De boventoon van de geuren SPRING, FRESH, SPA & GREEN TEA zijn zacht en fris en speciaal samengesteld voor schoonheid- & kapsalons. Hierdoor ruikt je salon heerlijk fris ruikt en worden tegelijkertijd influenza druppeltjes in de lucht gezuiverd.

Waarom een basis van trea tree oil?
Omdat het de oudste natuurlijke disinfectant is die we kennen.

Waarom is dat belangrijk? Mensen hebben er al sinds het begin der tijden ervaring mee, en het is het antwoord van de natuur op bacteriën virussen en schimmels waar je vanaf wilt!

Dit was natuurlijk niet alleen ons opgevallen, wetenschappers verbonden aan universiteiten in Australië en Italië deden onderzoek naar de olie.
In dit onderzoek is bekeken wat het effect van Tea tree olie is op de actieve besmettelijkheid van Influenza (griep-) virussen. De samenvatting: Na 15 minuten de rondzwevende virussen in een ruimte te hebben blootgesteld aan zwevende druppeltjes Tea tree olie werd geen actief besmettelijk influenza virus meer waargenomen!

Dus een etherische olie die je gerust in je omgeving kunt verspreiden niet schadelijk voor jou en wel voor virussen.